Boeddha

Bij Reikipraktijk JOLMARHEN kunt u ook terecht voor cursussen en meditatieavonden.

Mediteren:

Mediteren is het naar binnen keren van je aandacht. Door stil te zijn, door te luisteren naar muziek of door een (fantasie) reis te maken en zo te ontdekken wat dat binnen in jouw teweeg brengt.

Reiki I (De eerste graad in The Usui System of Natural Healing.)

De Eerste graad is de kennismaking met de Universele (Rei) Levensenergie (Ki).
Ieder mens heeft van nature de mogelijkheid om energie door te geven. Ga maar na waar je handen naar toe gaan als je ergens pijn hebt of je stoot; naar de pijnlijke plek. Veelal verliezen we deze gave na verloop van tijd door allerlei ervaringen en beperkingen die we in ons leven tegen komen.

Reiki II (De Tweede graad in The Usui System of Natural Healing.)

De Tweede graad is de verdieping van de Universele (Rei) Levensenergie (Ki). Reiki II brengt je dichter tot jezelf, je echte zelf. Je kiest met Reiki II voor een diepere en sterkere binding met het Usui Reiki-systeem.

Reiki III (De Master graad in The Usui System of Natural Healing.)

Reiki III kan de cirkel rondmaken, die je met de eerste graad bent begonnen. De Reiki Master graad kun je behalen als je Reiki I en Reiki II reeds onder de knie hebt. Op zijn vroegst 1 jaar na de Reiki II inwijding want de energie van Reiki Master inwijding is zeer krachtig. Je ontvangt de hoogste versnelling uit het Reiki Usui systeem. En het laatste Reiki symbool: Het Lichtsymbool.

Er zijn twee mogelijkheden:

Reiki 3a Aspirant Master (Practitioner)
Je wilt zelf geen inwijdingen gaan geven maar je wilt wel met de Master energie kunnen werken? In dit geval kun je een Reiki graad 3a inwijding ontvangen; je kunt hiermee wel de Master energie gebruiken maar je kunt hiermee geen anderen inwijden. Met dit niveau wordt je "Master" over je eigen leven.

Reiki 3b Master (Teacher)
Reikimaster betekent: zelf Reikileraar zijn en de vaardigheid ontwikkelen om anderen in te wijden. Iedereen die de wens heeft kan Reikimaster worden. Je hoeft niet je hele leven aan lesgeven te wijden. Het kan zijn dat je dit wil doorgeven aan familie en/of vrienden. De bevrediging van slechts ייn iemand meer, die Reiki kan geven, maakt het de moeite waard. Het kan ook zijn dat je professioneel wilt gaan les geven.

 

Voor meer informatie, prijzen en mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen.